onsdag 27 augusti 2014

Sittplats.se kickar igång säsongen 14/15

Det har gått två och en halv månad sedan sist. Det finns annat i livet än hockey och Löven, tro mig, och för att kunna tagga och göra en bra sajt har vi på sittplats.se helt enkelt kopplat bort.
"Always bring your A-game" är väl en bra sammanfattning om hur vi har sett på sajten.

Vi har varit två som drivit sittplats.se under förra säsongen, men som för tillfället är reducerat till en. Ambitionen är dock en helt annan än att falla i träda. Mer om det i ett senare inlägg.

Ett antal timmar i solen senare har det nu dykt upp en viktig angelägenhet, så det är dags att släppa pucken. Eller fatta pennan om ni så vill.

Det är dags att sajna Edström. punkt.

Kanske är det redan gjort. Jag har smygläst Norran att det skulle skrivas kontrakt idag, onsdag, så när ni läser det här är det möjligtvis redan yesterdays news.

Edström var kanske den spelare förra säsongen, bland de tillfälliga, som gjorde bäst intryck på mig. Det var inte bara hockeyn, det var attityden på och utanför isen.

Viktigast- han har tydligt sagt att han vill till Löven.

Stort var tjafset kring utlåningen från SAIK förra året, och jag tycker själv att det inte är bra att bygga upp en kultur med SAIK där det ska lånas spelare emellan likt något farmar-avtal.

Ska det lånas ska det vara på hel säsong, och det kanske räcker med Rasmus för nu. Jag tror att det är viktigt för hockeyn i Umeå och Skellefteå att rivaliteten kvarstår.

 

2 kommentarer: