torsdag 11 september 2014

Sju gånger pengarna??


"Norrlänningarna i Björklöven"
"Björklöven från Umeå"

Vad svarar man bättre på Malmö Redhawks onödiga omskrivningar om Umeås stolthet än att droppa två sköna låtar?

Frågan är om vi någonsin fått en bättre taggning inför säsongspremiär än med släppet av Lapdogs nya alster? Snygg tajming av Lapdog och Bornefjord dessutom, bra där!

Om du inte hittat rätta taggningen än är det bara att slå sig ned i bästa fåtöljen med en kopp Java och dra på. Låtarna hittar du här

*****

Svenska spel tror inte på Löven för fem öre och ger sju gånger pengarna för en Lövenvinst. Visst är skåningarna favoriter, men jag tror som Waltin nämnde i en tidigare intervju att det knappast finns ett mer avspänt sätt än att inleda mot seriefavoriterna på bortaplan.

Jag håller det inte för otroligt att Löven kan störa Malmö om man bara håller ut det troliga kosläpp-tempo som matchen lär gå i första tio.

*****

Malmö har tränat hårt inför säsong på spelet utan puck och kommer enligt tränarparet Lusth/Hellkvist överbelasta mot puckförare för att så snabbt som möjligt återta initiativet och sedan gå rakt på mål. Kanske lite som en tyngre version av Karlskrona från förra året då? Löven hade inte lätt med den typen av spel då. Får se om tygen håller nu då!

All in, Löven!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar