fredag 4 mars 2016

Dags för sportchef att förklara sig

Knappt har den mediokra säsongen 15/16 kommit till ett avslut innan Kevin enligt vk.se dumpas. Det är med känslor av olust och "vad fan är det här" som fredagskänslan grumlas.

 Bloggen har liksom Löven i stort legat i träda hela vintern, men det blir ett inlägg nu. Jag vill se Björklöven lägga korten på bordet till uppgiften att Kevin får gå.

Kevin har inte haft den bästa av säsonger, inte alls som förra när han verkligen briljerade. Men han har absolut varit en av de bidragande spelarna till att Löven nu åtminstone slipper en negativ kvalserie som skulle ha varit fruktansvärt jobbig för klubben. Om att falla ur SL till HA är skit är steget ner till ettan avgrunden. Det vet vi alla som följer laget.

Det finns säkert en massa information som, jag hoppas, inte har kommit ut ännu till varför Kevin inte får kontraktförslag om det nu är så. Därför blir det här bara spekulationer.

Men min känsla är att det har skitigt sig mellan Kevin och TJ sedan incidenten tidigare under säsong. Ytterst tror jag ändå att man tittar på resultat och prestation, och där har ju inte Kevin fått samma back-up, hjälp från försvar för att freda sitt mål. så är det bara. Sen har han inte haft samma form, visst.

Möjligt att team TJ/Dalle sitter på något ess med en upcoming het förstemålis, kanske via Fagervall, inte vet jag. Men det känns långsökt.

Jag hoppas verkligen att man vet vad man gör. och jag hoppas att man börjar kommunicera. jag gillar inte den här tysta stilen som sportchef kör med.

Den här Sillyn har börjat i fel ände enligt mig. Dalle är för svag som sportchef och TJ har inte fått ut spelet/hjärtat på isen. De borde gå först. Fagervall in och styr upp lagbygget.

Dalle verkar vara en trevlig typ, men som sportchef är man även en del av att bära kulturen, vinnarkulturen helst. Att TJ misslyckats med sittspelsystem kan hända den bäste, men att inte få ut hjärtat, kämpaglöden, det får bara inte hända.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar