torsdag 19 februari 2015

Hur långt kan det här bära?

Helt klart är det mycket som stämmer i Löven nu. Även om Waltin vill hävda att Kevin räddade laget igår så kändes det ärligt talat aldrig som att det var någon fara på taket.
Kevin fullständigt omutlig just nu. Eller ja, han har ju i ärlighetens namn varit bra hela säsongen, men han blir bara bättre om möjligt. Igår blev det helt klart några avgörande räddningar vid upp till 2-0. Sedan gick luften ur Ais. Ett Ais som ändå spelade överraskande offensivt. Helt klart var deras gameplan att försöka spela med hög fart.

Löven kändes fyllda av mod igår. Nästan övermod i vissa situationer. Man spelar resolut, vågar ta för sig, vill ha puck etc. Det har stigit till huvudet vinsterna, mestadels på ett positivt sätt- man vågar och vet att man kan slå alla lag i serien. För det som inte tullas på är jobbet. Här kommer Waltin in i bilden. Ska man peka ut en enskild gubbe som har spelat en avgörande roll för var laget befinner sig och hur stämningen är- är det just han. 

För vad finns det inte för moral i ett lag där två spelare täcker skott i slutminuten med 4-0 på anslagstavlan för att Kevin ska få hålla sin nolla intakt? Respekt!

Vart bär det här då tro? Det känns onödigt att spekulera egentligen. Jag tror att gruppen vet att de har alla möjligheter att göra något stort bara det hårda jobbet läggs ner. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar