tisdag 24 februari 2015

Blir Löven play-off klara ikväll?


Gameday Timrå och känslan efter de två senaste matcherna är att det varit ett ganska mätt Björklöven som inställt sig till match. Desperationen i varje moment kanske inte har funnits där, och PP har klickat ett bra tag. 

Det är en nyckel att få igång en fungerande PP-lina och jag tänker att det är bäst att försöka få till åtminstone en som fungerar och som då kan få mer istid i PP. En är bättre än ingen och det känns så här i slutet av säsongen att det går inte att tänka alltför brett.

Enligt träningsrapport ska Jon in i PP igen, tycker jag är ett bra drag.

Timrå säger sig ska komma med blåslampa på lagen ovanför dem själva i de sista omgångarna, jag tror att det är mest snack. Jag tror TIK skulle vara ganska nöjda med att bara stänga säsongen utan kvalseriespel nedåt. Likadant som Löven i matchen mot AIK kände sig ganska säkra på att Play off var säkrat. Eller slutspelsserien som det nu heter. Många namn att hålla reda på.

Men det krävs ju nån poäng till för Löven, eller att Vita Hästen förlorar ikväll mot AIK. Jag känner mig rätt säker på att Löven blir helt klara för slutspelsserien ikväll. Jag tror att Löven studsar tillbaka och jag tror också AIK vinner ganska säkert mot Vita hästen.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar