torsdag 17 april 2014

Löven vårstädar- Vilka kommer in?


Liten bomb får man ändå säga att det är- Att Jens Öhman får gå från A-laget. Kommer han att vara kvar i föreningen eller helt sonika få kicken återstår att se.

Ett troligt scenario kan vara att han får gå in och ta över Teg om nu Löven och Teg kommer överens om hur samarbetet ska se ut. Ett annat är att han tar över J20. Tror väl på mindre bra utväxling på det senare. Öhman känns inte som en talangutvecklare.

Nu står alltså Björklöven utan tränare och sportchef. Otroligt viktiga rekryteringar som måste till snabbt dessutom, åtminstone när det gäller ny sportchef.

Det har spekulerats i Jesper Jäger på positionen som sportchef. För mig är Jäger som ett enda stort felpass på den positionen just nu. Det är känslan. Löven behöver en erfaren sportchef med bra kontaktnät. Hungrig och vill framåt- ja- men det måste också vara någon som vet vad han gör. Speciellt efter sejouren med Blixt.

Det känns inte bra att Löven ska utsätta sig för samma risk Jäger var på isen för Löven när det begav sig. Kommentaren "..Men Jesper Jäger" efter ännu ett felpass från Jägers klubba ekar fortfarande i Ladan.

Tycker det var tråkigt att Micke KRIF Johansson inte ville åta sig Löven. Hade varit en intressant sportchef. Möjligt att han har fler bra erbjudanden att välja bland, samt att han har familjen i Blekinge.

Jag är rätt övertygad om att John Lind också får lämna skutan. Backsidan som har varit Johnns ansvar har inte övertygat och det har egentligen bara blivit sämre över säsongen som var.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar