söndag 9 mars 2014

i väntan på kvalserieschemat..


Lottningen för kvalserien avgörs idag. Sladdade in på Vita Hästens hemsida och såg att det tydligen är Klockan 18 som det ska ske. Klubbarna och förbundet ska ha telefonmöte för detta.

Man undrar ju lite hur det går till i praktiken det där telefonmötet. Är det förbundet som bara meddelar spelordningen eller sitter man i telefonen och drar lappar ur en hatt modell "jaha, nu drog vi Löven-Piteå här i först omgången" Eller har klubbarna fått komma med önskemål om matchdagar och ska så nu motivera och komma överens?

Uppladdningen är i full gång iaf. Det mentala spelet har redan börjat så smått, även om det kanske just nu handlar om lite förpepp innan det kommer att braka loss på bloggar och hemsidor.

Den första fajten Björklöven-Vita Hästen, eller man kanske ska säga Bloggen Löven4evers och Hästens hemsidors bilder på de egna fansen tycker jag klart avgår med Lövenseger. Bägge spelar ut fans-kortet medelst en bild på klackarna att ackompanjera artikeln med. Den fajten tar Löven alla dar i veckan, eller vad tycker ni?

Löven-Hästen  


Tredje dagen bloggen Sittplats11 är uppe live på riktigt, och för er som undrar hur det nu är med trafik och intresse för en sån här blogg kan jag säga klart över förväntan. Den enda kanalen som den här bloggen går mot än så länge är dagenshockey.se och vi har på tre dagar 1000 sidvisningar. Med tanke på att det tar tid för Google att indexera nya sajter och att bloggen inte går att hitta ännu via sökning överhuvudtaget är det extra roligt.

Bloggen har även köpt domänen sittplats.se och kommer senare att hittas där, men det kommer att dröja ett tag innan övergång. Bara att fortsätta följa bloggen på den vanliga adressen innan annat meddelas.

Kvalserieschema minus 4 timmar nu då...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar