torsdag 13 mars 2014

Kvalserien omg 1

Beslutet om utökning av SHL och konsekvenserna för HockeyAllsvenskan har som bekant spikats idag, och det känns inte bra för HA. Eller SHL heller för den delen. Jag återkommer till det i ett senare inlägg.

Nu ska vi gotta oss vidare i kvällens happening. För er som har följt bloggen från start vet att vi är 100% i att tippa rätt vinnare. Så. stoppa pressarna och vänd om till spelbutiken efter att du läst detta facit.

Skämt åsido. Vi har bara tippat en omgång, men hoppas självklart kunna hitta tillbaka till vinnarspåret.


Piteå - Vita Hästen

tips: X (1)
Jag tror mycket på Piteå, speciellt hemma och i början av serien. Piteå är ett krigargäng och kommer att sälja sig mycket dyrt i denna tillställning. Man fick det förvisso väldigt tufft hemma i sista rundan av PO3 mot Kristianstad, och det är väl det lilla som talar emot det Piteå jag presenterat ovan. Man vek ner sig lite grand helt enkelt. Vita Hästen troligtvis det bästa laget från div 1 och har all möjlighet att ta tre poäng i denna svårtippade tillställning. Känslan är dock viss fördel Piteå och jag tror på kryss alt 1.


KRIF - Tingsryd

tips: 2
Dessa två lag är de bloggen kan minst om ska sägas. Men Tingsryd har spelat upp sig i PO-matcherna och jag tror man går på ångorna från det. Man var minst lika bra i grundserierna och jag tror Tingsryd kan överraska i serien också.


Troja/Ljungby - Björklöven

tips: X (2)
Mycket svårtippat. Det kan i ärlighetens namn gå hur som helst. Lagen har varit trubbiga framåt under säsong, och jag tror det därför blir målsnålt med viss fördel Löven. Känslan är X och att Lövens #57 sätter avgörande straff.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar